aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτην πόρτα εξόδου (και) ο Ρουσιάς;

Στην πόρτα εξόδου (και) ο Ρουσιάς;

Σύμφωνα με την οπαδική ιστοσελίδα «omonoia24.com», ο Ονησίφορος Ρουσίας ίσως αποχωρήσει από το ρόστερ των πρασίνων.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα: «Η αγωνιστική (του) απραξία, προβληματίζει αρκετά τον Ονησίφορο Ρουσιά. Ιδιαίτερα από την στιγμή που άρχισε ιδανικά την χρονιά, με σημαντικά Ευρωπαϊκά γκολ, ο Παραλιμνίτης επιθετικός, περίμενε ότι θα έπαιρνε περισσότερες ευκαιρίες. Ευτυχώς ή δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχουν “πρέπει”. Αγωνίζονται μόνο έντεκα και αυτή την στιγμή, ο Ρουσιάς αποτελεί τον τέταρτο επιθετικό πίσω από τους Ντάρμπισαϊαρ, Σιέρινταν και Χριστοφή.

Ο Ματ, είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, ο Σιέρινταν αποτελεί μια πολύ βασική μονάδα, ενώ για τον Χριστοφή το ζήτημα είναι να παίζει περισσότερο και όχι λιγότερο.

Το “τι μέλλει γενέσθαι” με τον Ρουσιά, θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες η ΑΕΚ καραδοκεί, μπορεί να προσφέρει καλό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, αλλά και να το εγγυηθεί αγωνιστική παρουσία (που είναι το πλέον σημαντικό για τον ίδιο). Από την άλλη, δεν ξέρουμε ακόμα ποια στάση θα κρατήσει ο Νίκος Νταμπίζας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ