aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Στην Ομόνοια έχει επενδυθεί το μεγαλύτερο ποσό...»

«Στην Ομόνοια έχει επενδυθεί το μεγαλύτερο ποσό…»

Ο Αντρέας Δημητρίου μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Primetel και αναφέρθηκε στον απόηχο της ήττας της Ομόνοιας από τον Απόλλωνα (2-0) στο ΓΣΠ.  

Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων εξέφρασε την απογοήτευση του για την συνολική εικόνα της Ομόνοιας τονίζοντας πως δεν είναι δικαιολογία το βαθμολογικό κίνητρο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Χαραλάμπους αλλά και το ποσό που επένδυσε η διοίκηση Σταύρου Παπαπσταύρου στις ακαδημίες.

Αρχικά ανέφερε: «Η εικόνα η σημερινή δεν είναι η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε. Είναι κάτι που ανάφερε ο προπονητής πριν λίγο. Η νίκη του Απόλλωνα ήταν δίκαιη, δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι άλλο. Το επαναλαμβάνω δεν είναι η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε»

Για τα κίνητρα: «Το γεγονός πως δεν υπάρχουν βαθμολογικά κίνητρα δεν το δεχόμαστε. Η ομάδα έχει τα πάντα και οι απαιτήσεις είναι πολύ ψηλές. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία αν θέλουμε να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Ευχαριστώ τον κόσμου που ήρθε σήμερα στο γήπεδο».

Για τον Χαραλάμπους: «Ο Χαράλαμπος έχει το χαρακτηριστικό του τσαμπουκά, καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση. Έχει όλη την προοπτική μπροστά του για να κάνει μια καριέρα που ονειρεύεται. Δεν έχει κάνει κάτι οι απαιτήσεις είναι πολύ ψηλές. Η ομάδα θα του δώσει αυτά που πρέπει για να μεγαλώσει. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά, να μην μπω στην διαδικασία να πω ονόματα για μην ξεχάσω κάποιους. Έχει επενδυθεί στην ακαδημία ένα ποσό, το μεγαλύτερο από όλους γιατί θέλουμε να δούμε Κύπριους Ομονοιάτες να φορούν αυτή την φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ