aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Στην Κύπρο για την Ομόνοια ο Λάρσον, παρουσιάζεται την επόμενη εβδομάδα!»

«Στην Κύπρο για την Ομόνοια ο Λάρσον, παρουσιάζεται την επόμενη εβδομάδα!»

Ο Όλα Λάρσον θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Sportbladet. Σύμφωνα με τους Σουηδούς ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Χάμαρμπι βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ιστοσελίδα «Fotbollskanalen» έγραψε ότι η Ομόνοια κυνηγούσε τον νυν αθλητικό διευθυντή της Χάμαρμπι, Γέσπερ Γιάνσον, αλλά νεότερες πληροφορίες από τη Σουηδία αναφέρουν ότι το «τριφύλλι» έχει έλθει σε συμφωνία με τον Όλα Λάρσον, ο οποίος ήταν στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της σουηδικής ομάδας, μέχρι τον περασμένο Μάρτιο.

Τον Ιούλιο του 2016 ήταν στις ακαδημίες της Χάμαρμπι και ένα χρόνο αργότερα αναβαθμίστηκε στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή, όπου παρέμεινε μέχρι την ημέρα αποχώρησής του. Όπως αναφέρουν οι Σουηδοί ως τεχνικός διευθυντής στην Χάμαρμπι ήταν υπεύθυνος για τη στρατηγική της ομάδας και τους τομείς ανάπτυξής της.

Την ίδια ώρα που οι Σουηδοί στέλνουν στην Κύπρο τον Όλα Λάρσον, ώστε να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια, νέο ρεπορτάζ από τη σκανδιναβική χώρα βάζει και τον συμπατριώτη τους Μίκαελ Χγέλμπεργκ στο πράσινο κάδρο για τη θέση του αρχισκάουτερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ