aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Στην Κύπρο για τα... μάτια των Χριστοφή και Κατελάρη η ΑΕΚ!»

«Στην Κύπρο για τα… μάτια των Χριστοφή και Κατελάρη η ΑΕΚ!»

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως, η ΑΕΚ Αθηνών συνεχίζει για τα καλά τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν, παρακολουθώντας περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την επιτροπή προγραμματισμού των κιτρινόμαυρων το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με το Setragoal.gr το οποίο επικαλείται κυπριακές πηγές, άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν χθες στην Κύπρο και συγκεκριμένα ήταν παρών στο ντέρμπι Ομόνοια-ΑΕΚ στο ΓΣΠ (1-2) για να εντοπίσουν πιθανούς μετεγγραφικούς στόχους.

Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ήδη στο στόχαστρο κάποιοι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, όμως, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, τα μάτια των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν στραμμένα στους Φάνο Κατελάρη και Δημήτρη Χριστοφή, δύο παίκτες που ξεχωρίζουν φέτος στους πράσινους.

«Ο Χριστοφή δεν είναι… άγνωστος στο ευρύ κοινό, καθώς το όνομά του είχε συνδεθεί και με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Κατελάρης είναι η αποκάλυψη της φετινής Ομόνοιας, μιας και με τις εμφανίσεις του έχει βρει μια θέση στην εθνική ομάδα της Κύπρου και ήδη έχει προσελκύσει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού, που έχουν βρεθεί στα παιχνίδια της Ομόνοιας για να τον παρακολουθήσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ