aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτην Κροατία για την πρόκριση η Ομόνοια

Στην Κροατία για την πρόκριση η Ομόνοια

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση της στην επόμενη φάση του CEV Cahallenge Cup, η Ομόνοια αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 την Μλάντοστ Ρίμπολα Καστέλλα Κροατίας, στον πρώτο από τους δύο αγώνες που θα δώσει επί κροατικού εδάφους (σ.σ. ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί αύριο).

Η ιδιομορφία είναι ότι οι δυο αγώνες θα πραγματοποιηθούν στη σάλα «Γκράντσκα Ντβόρανα» της πόλης Κάστελ Στάρι δημιουργεί κάποια δεδομένα, αλλά η Ομόνοια θεωρείται καλύτερη ομάδα και μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Οι «πράσινοι» με εννιά συνεχόμενες νίκες τη φετινή σεζόν και παθητικό μόλις τα δυο σετ που έχασαν από τον Green Air Παφιακό στο Σούπερ Καπ, θέλουν να δείξουν την κυριαρχία τους και στην Κροατία. Το γεγονός ότι ο επαναληπτικός θα γίνει μεν στην Κάστελ Στάρι, αλλά με γηπεδούχο την Ομόνοια ευνοεί την ομάδα του Σάββα Σάββα.

Aχιλλέας Πετρακκίδης, Σωτήρης Πετρακκίδης, Λέο Μιράντα (Βραζιλία), Νικόλας Ελευθερίου, Χριστόδουλος Αντωνιάδης, Αντώνης Χριστοφή, Χρίστος Προδρόμου, Άγγελος Αλεξίου, Ρεϊνάλντο (Βραζιλία), Γιώργος Πλατρίτης και Μπρούνο Άλβες (Βραζιλία) αποτελούν την αποστολή του τριφυλλιού. Τον κόουτς Σάββα Σάββα πλαισιώνουν οι βοηθοί του Πάρης Πασιαρδής και Μιχάλης Ζαχαρία και η στατιστικολόγος Ζανέτ Τζωρτζή-Σωκράτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ