aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτην έξοδο ο Μπρανέσκου, ίσως μείνει στην Κύπρο

Στην έξοδο ο Μπρανέσκου, ίσως μείνει στην Κύπρο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο δανεισμός του Λαουρέντσιου Μπρανέσκου από τη Γιουβέντους ολοκληρώνεται. Παρόλο που εκφράστηκε επιθυμία από πλευράς Ομόνοιας για παραμονή του, έστω κι αν πλέον θα παίρνει θέση στον Κατάλογο Α, ο ίδιος φαίνεται να επιθυμεί να πάει σε άλλη ομάδα για να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ο 22χρονος Ρουμάνος τερματοφύλακας, λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από το ρόστερ και οι πράσινοι θα αναζητήσουν άλλη λύση. Ο Μπρανέσκου ενδέχεται να μείνει στην Κύπρο αφού επέδειξαν ενδιαφέρον πέραν της μιας ομάδας και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από την παραμονή του στο νησί μας.

Από εκεί και πέρα, φαντάζει απομακρυσμένο το ενδεχόμενο επιστροφής του Χάρη Κυριάκου στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Πληροφορίες φέρουν την πλευρά της Ομόνοιας να έχει ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να ψάξει για άλλη ομάδα αν δεν θα παραμείνει στον Εθνικό Άχνας.

Στην πορεία, αν αλλάξουν τα δεδομένα και τεθεί θέμα προσθήκης ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Κυριάκου είναι ελεύθερος, ίσως προκύψει ενδιαφέρον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ