aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτην «ακίδα» Ισπανός και Βραζιλιάνος!

Στην «ακίδα» Ισπανός και Βραζιλιάνος!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Θα εξαντλήσει εκτός απροόπτου και τις υπόλοιπες τρεις μετεγγραφές που δικαιούται η Ομόνοια, μετά την εγγραφή του Βύντρα. Παρόλο που το πλάνο του Πέτεφ περιλάμβανε μεσοεπιθετικό και αμυντικό, τελικά έχει προστεθεί και τερματοφύλακας. Ο Βούλγαρος τεχνικός επιθυμεί άλλη μια επιλογή στον «άσο», πέρα από τους Μιχαΐλοφ και Χριστοδούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση σε Βραζιλιάνο (πληροφορίες)

Ωστόσο, έμφαση έχει δοθεί σε μεσοεπιθετικό και κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα, μέσα στα προσεχή 24άωρα αναμένονται εξελίξεις. Ουσιαστικά, για τη θέση του μεσοεπιθετικού, στην Ομόνοια έχουν καταθέσει πρόταση στους βασικούς υποψήφιους και αναμένουν την απάντησή τους. Αναλόγως θα προχωρήσουν και προσδοκούν πως το κεφάλαιο αυτό θα κλείσει το συντομότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θύρα 9: «Με αυτό τον τρόπο το Σωματείο δεν μπορεί»

Ισπανός και Βραζιλιάνος βρίσκονται σε περίοπτη θέση. Είναι δυο ποδοσφαιριστές που έχουν δεχθεί συγκεκριμένη προσφορά από την Ομόνοια, με τους πράσινους να είναι σε αναμονή. Παρόλο που το όνομά τους διατηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό, πληροφορίες κάνουν λόγο πως είναι καλοί ποδοσφαιριστές και ικανοί να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Στο «τριφύλλι» το παλεύουν, πάντοτε σε σημείο που τους το επιτρέπουν τα οικονομικά του σωματείου. Την ίδια ώρα, το όνομα του Γουίλι Σεμέδο της Αλκής, παραμένει στο τραπέζι. Η περίπτωση αυτή θα προχωρήσει ή όχι αναλόγως της απάντησης που θα λάβει η Ομόνοια από τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές στους οποίους έγινε πρόταση. Ακόμη και εντός της ημέρας ίσως προκύψει εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο το τρίτο «διαζύγιο» στην Ομόνοια

Στόχος είναι, τόσο ο μεσοεπιθετικός που θα αποκτηθεί αλλά και ο κεντρικός αμυντικός, να ενταχθούν αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στις προπονήσεις και να είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με την ΑΕΛ, στο Τσίρειο. Δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Απόλλωνα, μέσα της ερχόμενης βδομάδας αφού είναι εξ αναβολής για τη 2η αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σεμέδο, ο στόπερ και οι αποχωρήσεις

Παράλληλα, τουλάχιστον ακόμη ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αποχωρήσει πέρα από τον Φαμπρίσιο, για να γίνει η εγγραφή μεσοεπιθετικού και κεντρικού αμυντικού. Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο τερματοφύλακας που θα αποκτηθεί θα αφορά έμπειρο ή κάτω των 22 ετών. Αυτό ίσως κριθεί από τις επιλογές που θα έχει ενώπιον του ο Πέτεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ