aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Στη λίστα το αστεράκι Λοΐζου, τιμή πώλησης πέραν των €2.000.000»

«Στη λίστα το αστεράκι Λοΐζου, τιμή πώλησης πέραν των €2.000.000»

Από την ημέρα που έχει γίνει γνωστή η πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα που θέλουν το «τριφύλλι» να αξιολογεί – παρακολουθεί – επιθυμεί ποδοσφαιριστές από το κυπριακό πρωτάθλημα είναι καθημερινά.

Μετά τους Φαμπιάνο, Μούσα Τάαμαρι, Ιβάν Τρισκόφσκι και Χρήστο Γουίλερ ήταν η σειρά του Λοΐζου Λοΐζου να «παρελάσει» ως υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος του Σερβοέλληνα προπονητή. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της οπαδικής ιστοσελίδας trifilara.gr ο νεαρός άσος της Ομόνοιας είναι στη «λίστα» του Γιοβάνοβιτς, αν και σημειώνεται πως η αγοραστική του αξία ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Το νέο “αστεράκι” του κυπριακού ποδοσφαίρου, Λοΐζος Λοΐζου φέρεται να βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα του Παναθηναϊκού!

Ο 18χρονος εξτρέμ θεωρείται σούπερ ταλέντο στη Μεγαλόνησο, αγωνίζεται στην Ομόνοια και ήδη έχει 37 συμμετοχές και 3 γκολ με την “ομάδα του λαού”. Ο Λοΐζου είναι κάτι αντίστοιχο με τον Χρήστο Τζόλη του ΠΑΟΚ, δηλαδή ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο potential και σε μικρή ηλικία και όπως είναι λογικό, ήδη βρίσκεται στο… ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μάλιστα δημοσιεύματα φέρνουν την Κλαμπ Μπριζ ως μια από τις ενδιαφερόμενες, ενώ η τιμή πώλησης από την Ομόνοια για τον ταλαντούχο και διεθνή ποδοσφαιριστή, ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ!

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την πιάτσα των ατζέντηδων, φέρεται να παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Λοΐζου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια κρούση στην Ομόνοια για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ