aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτη Λεμεσό με αυξημένες επιλογές

Στη Λεμεσό με αυξημένες επιλογές

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ξεπροβάλλει για την Ομόνοια. Μετά τις αρνητικές εμφανίσεις και την αμφισβήτηση, παρόλο που η ομάδα διατηρεί το αήττητό της και είναι στην 4η θέση με 11 βαθμούς, καλείται να προετοιμαστεί για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, την Κυριακή.

Οι πράσινοι θα μετρήσουν δυνάμεις, σ’ ένα ματς που προσφέρεται να δώσουν απαντήσεις και να καταλαγιάσουν τα ταραγμένα νερά. Η ομάδα της Λευκωσίας θα πάει στο Τσίρειο με αυξημένες επιλογές. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο Σοϊλέδης, ενώ σε πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας θα είναι οι Ντέρμπισαϊρ και Χριστοφή.

Ο πρώτος αγωνίστηκε ως αλλαγή με την Καρμιώτισσα και «χτυπά» εκ νέου την πόρτα της ενδεκάδας, ενώ ο δεύτερος έμεινε στον πάγκο, όμως κι αυτός διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Για το ματς του Τσιρείου δεν υπολογίζονται και πάλι οι Καρλίτος, Όρσουλιτς και Παναγιώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ