aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣταντάρ Λιέγης: Καταλήγει σε κόουτς και βάζει… τέλος στα σενάρια για Μπεργκ

Σταντάρ Λιέγης: Καταλήγει σε κόουτς και βάζει… τέλος στα σενάρια για Μπεργκ

Παρελθόν αποτελεί για τη Σταντάρ Λιέγης ο προπονητής Μισέλ Πρεντ’ Ομ. Ο 61χρονος υπέβαλλε την παραίτησή του από τον πάγκο αλλά και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή το οποίο κατείχε, στην τρίτη θητεία του ως τεχνικός της βελγικής ομάδας. Ωστόσο, παραμένει στον σύλλογο ως αντιπρόεδρος και θα έχει ρόλο στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο Πρεντόμ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας ότι ήταν πλέον καιρός να αποσυρθεί από τους πάγκους. «Πρέπει να είμαι έντιμος με τον εαυτό μου και να αναρωτηθώ αν στα 61 μου έχω πλέον τη δύναμη να ανταποκριθώ στην πίεση που έχει να αντιμετωπίσει ένας προπονητής. Η καραντίνα ήταν η ιδανική ευκαιρία να το σκεφτώ και η απάντηση είναι όχι, δεν βλέπω τον εαυτό μου ως προπονητή στο μέλλον».

Ο Ρεμί Γκαρντ φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στη Σταντάρ Λιέγης, βάζοντας… τέλος στα σενάρια. Το όνομα του προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ έπαιξε δυνατά τις προηγούμενες ημέρες για τη βελγική ομάδα, με τον 54χρονο Γάλλο τελικά να είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας όπως όλα δείχνουν. Ο Ρεμί Γκαρντ έφτιαξε το προπονητικό του όνομα στη Λιόν που ήταν από τη σεζόν 2010/11 μέχρι τη σεζόν 2013/14, ενώ στη συνέχεια είχε ένα πέρασμα από την Άστον Βίλα. Ο τελευταία του ομάδα ήταν η Μόντρεαλ Ίμπακτ (2017-2019) στο MLS.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ