aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτάνκοβιτς: «Σκέφτονταν την Ομόνοια, λυπάμαι που τραυματίστηκε»

Στάνκοβιτς: «Σκέφτονταν την Ομόνοια, λυπάμαι που τραυματίστηκε»

Με νίκη 3-1 επί της Τουκαρίνσκι ο Ερυθρός Αστέρας «ξεμπέρδεψε» το βράδυ της Παρασκευής για το πρωτάθλημα Σερβίας και ετοιμάζεται για το παιχνίδι της χρονιάς με την Ομόνοια, την Τετάρτη (16/9) στο ΓΣΠ. Η αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι κομβική μόνο για την Ομόνοια, με τον προπονητή των πρωταθλητών Σερβίας, Ντέγιαν Στάνκοβιτς να παραδέχεται μετά τον αγώνα ότι οι παίκτες του είχαν το μυαλό στην Ομόνοια.

«Όταν μίλησα με τους παίκτες, τους είπα ότι κάθε επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό, όμως υπάρχει πίεση. Σκέφτονταν την Ομόνοια, που είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν μέχρι τώρα», ανέφερε ο θρύλος του σέρβικου ποδοσφαίρου και ακολούθως αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ρίτσμοντ Μποάκε. «Δεν έχω ακόμα πληροφορίες. Λυπάμαι που τραυματίστηκε. Από τότε που ήρθα στην ομάδα, δεν μπόρεσε να πιάσει ρυθμό. Θα δούμε μετά την επανεξέταση ποια θα είναι η κατάστασή του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ