aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτάνκοβιτς: «Η Ομόνοια δουλεύει συγκεκριμένα»

Στάνκοβιτς: «Η Ομόνοια δουλεύει συγκεκριμένα»

Από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ερυθρού Αστέρα θα κριθεί η πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Ο προπονητής των πρωταθλητών Σερβίας χαρακτήρισε τον αγώνα της Τετάρτης (16/9, 18:00) με την Ομόνοια ως τον σημαντικότερο της χρονιάς.

«Αυτή την στιγμή, το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν είναι με την Ομόνοια. Με νίκη θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας στην Ευρώπη. Πάντοτε προσπαθούμε να παίξουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Τώρα για την Τετάρτη, εξαρτάται από το ματς. Θα είμαστε υπομονετικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξουμε άμυνα», είπε αρχικά ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Μπεν και Κατάι, οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού είναι διαθέσιμοι.

Ο θρύλος του σερνικού ποδοσφαίρου έδειξε αρκετά διαβασμένος για το αγωνιστικό προφίλ της Ομόνοιας: «Έκαναν ροτέισιον λόγω του ότι παίζουν σε Ευρώπη και Κύπρο ταυτόχρονα. Με την Ανόρθωση έκαναν ένα καλό πρώτο μέρος, αλλά στην συνέχεια είχαν κάποια προβλήματα. Είναι μια έμπειρη ομάδα που γνωρίζει τι θέλει όταν έχει την μπάλα στην κατοχή της. Έχουν καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δεν βιάζονται στο παιχνίδι και περιμένουν τα λάθη του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα δικά μας. Η Ομόνοια ξέρει τι κάνει. Δουλεύει συγκεκριμένα όταν κλέψει την μπάλα. Αν κάνουμε λάθη θα μας τιμωρήσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ