aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτάνκοβιτς: «Γνωρίζουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ομόνοιας»

Στάνκοβιτς: «Γνωρίζουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ομόνοιας»

Ως μία ιστορική ευκαιρία για τον Ερυθρό Αστέρα να προκριθεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τέταρτη διαδοχική χρονιά χαρακτήρισε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς την αυριανή (16/9, 18:00) αναμέτρηση με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είμαστε η ομάδα που αγωνίζεται εκτός έδρας. Θέλουμε να πάμε στον επόμενο γύρο, όπως τα προηγούμενα τρία χρόνια. Η θερμοκρασία είναι σίγουρα ένας παράγοντας όμως δεν είναι ο μόνος.

Έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να μπούμε για τέταρτη χρονιά σε ευρωπαϊκούς ομίλους και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Ευτυχώς για εμάς, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και θα παραταχθούμε με την πιο δυνατή ομάδα», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Σερβίας και ακολούθως ερωτήθηκε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της Ομόνοιας και το κατά πόσο ξεχώρισε κάποιους ποδοσφαιριστές της.

«Η Ομόνοια είναι μια έμπειρη ομάδα που λειτουργεί υπέροχα ως σύνολο. Διακρίνονται για το ομαδικό τους παιχνίδι ενώ έχουν και κάποιους πολύ καλούς παίκτες. Τους παρακολουθήσαμε προσεκτικά, γνωρίζουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ομόνοιας. Γενικά είναι μια πολύ καλή ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ