aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣταματά το ποδόσφαιρο ο Φραγκέσκου, διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδία

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Φραγκέσκου, διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδία

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσαν από κοινού Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα. Ο Αντρέας Φραγκέσκου, ο οποίος αγωνίζεται στους ερυθρόλευκους ως δανεικός από την Ομόνοια διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδία και μετά από απόφαση των γιατρών σταματά το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον προσωρινά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Κοινή ανακοίνωση Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου και Ομόνοιας.

H Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου και η Ομόνοια είναι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουν πως ο ποδοσφαιριστής, Αντρέας Φραγκέσκου, που αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου  υπό τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια, διαγνώστηκε με πρόβλημα στη καρδία.

Οι γιατροί ζήτησαν από τον ποδοσφαιριστή να σταματήσει το ποδόσφαιρο, τουλάχιστο προσωρινά, μέχρι να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η Νέα Σαλαμίνα και η Ομόνοια παρακολουθούν στενά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή και παραμένουν δίπλα του για να του προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια και υποστήριξη. Διαβεβαιώνουν, παράλληλα, πως θα συνεχίσουν να τηρούν όλους τους όρους στο συμβόλαιό του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ