aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στα υπόψη του Ιβάν και ο Νταμπίζας!

Στον ΠΑΟΚ μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Έστερσουντ έχει ανοίξει για τα καλά το μέτωπο της αντικατάστασης του Λούμπος Μίχελ. Όσο λοιπόν το μέλλον του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή βρίσκεται στον αέρα, ο Ιβάν Σαββίδης εξετάζει περιπτώσεις ανθρώπων που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν.

Στη λίστα του αφεντικού του «δικέφαλου του Βορρά» βρίσκεται και το όνομα του, πρώην τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας, Νίκου Νταμπίζα, το οποίο του προτάθηκε τις τελευταίες μέρες. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει ζητήσει απ’ τους συνεργάτες του να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και των πρασίνων της Κύπρου.

Πάντως ο 45χρονος δεν παίζει μόνος του για τη θέση, στη λίστα του Σαββίδη υπάρχουν κι άλλα ονόματα τα οποία επίσης εξετάζονται και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ