aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣτα ερυθρόλευκα ο Ζαΐλσον: «Επέστρεψα στο δεύτερό μου σπίτι»

Στα ερυθρόλευκα ο Ζαΐλσον: «Επέστρεψα στο δεύτερό μου σπίτι»

Και επίσημα παίκτης της Ντεσπορτίβο Άβες είναι από χθες το βράδυ ο Ζαΐλσον Αραούζο, ο οποίος ανακοινώθηκε, φωτογραφήθηκε κι άρχισε άμεσα δουλειά με τη νέα του ομάδα, στέλνοντας το δίκό του μήνυμα μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook.

Aναλυτικά:

«Είναι με μεγάλη χαρά που ανακοινώνω ότι επέστρεψα στην Πορτογαλία, εδώ που άρχισα την καριέρα μου στην Ευρώπη και ήμουν χαρούμενος που πέρασα τέσσερα χρόνια εδώ (σ.σ. Πάσος Φερέιρα, Αρούκα, Τοντέλα) κάνοντας πολλούς φίλους στο γήπεδο. Γι’ αυτό θα θεωρώ πάντα αυτή τη χώρα σαν το δεύτερό μου σπίτι.

Μετά από δύο χρόνια στο κυπριακό ποδόσφαιρο, τώρα είμαι πίσω και για ένα πορτογαλικό εξαιρετικό κλαμπ με όμορφη ιστορία στο ποδόσφαιρο, την Ντεσπορτίβο Άβες. Ανυπομονώ να γράψω τη δικιά μυ σελίδα στο βιβλίο της ομάδας μαζί με όλους τους συμπαίκτες, το προπονητικό προσωπικό, τη διοίκηση, το προσωπικό και τους οπαδούς που οδηγούν τη λέσχη στους στόχους τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, έτσι ώστε όλοι μας στο τέλος να γιορτάσουμε μαζί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ