aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα του πόρισμα Παπασταύρου

Στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα του πόρισμα Παπασταύρου

Στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη έστειλε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού το πόρισμα του ερευρώντα λειτουργού Χάρη Σαββίδη. Σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως αφού μελέτησε, αξιολόγησε και συζήτησε το εν λόγω πόρισμα αποφάσισε όπως το αποστείλει στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για τις δικές του έρευνες. Επίσης, διευκρινίζεται πως λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα των θεμάτων που καλύπτει το εν λόγω πόρισμα, η Επιτροπή δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε περαιτέρω δήλωση ή ανακοίνωση.

Επιπλέον, η Επιτροπή ενημερώνει για την απόφασή της να διευρύνει τους όρους εντολής των ερευνώντων λειτουργών πέραν του αγώνα ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ και για την αναμέτρηση ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ, ενώ για τις διοργανώσεις Ράλι οι ερευνώντες λειτουργοί εντέλλονται όπως διερευνήσουν το σύνολο των αγώνων ράλι που έχουν διοργανωθεί μέσα στο 2021 από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

Page 1

 Page 2
 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ