aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτα χαρακώματα για την κατάθεση Παπασταύρου

Στα χαρακώματα για την κατάθεση Παπασταύρου

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Δραματικές εξελίξεις σχετικά με την κατάθεση Παπασταύρου στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, με κατάθεσή του στην Αστυνομία κατήγγειλε τον ερευνώντα λειτουργό, Χάρη Σαββίδη, για κατάχρηση εξουσίας. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο πρόεδρος της Ομόνοιας δεν έδωσε ποτέ κατάθεση στην Επιτροπή!

«Στην Επιτροπή ουδέποτε δόθηκε κατάθεση και πραγματικά οφείλει και ο κύριος Σαββίδης μια απολογία, οφείλει και ο κύριος Παπασταύρου μια απολογία, οφείλει και το ΑΚΕΛ μία απολογία και οφείλουν και οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, που ενέγραψαν θέμα στη Βουλή ότι εγώ προσπαθούσα να καταστρέψω την κατάθεση του Παπασταύρου, που δεν έδωσε. Όταν ένα μέλος της Επιτροπής λέει ότι πήρε κατάθεση από τον Παπασταύρου, η οποία κατάθεση λέει τα πάντα, είναι φυσικό όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ή έχουν επιτελικό ρόλο να έχουν κάποιο φόβο, ο φόβος αυτός αντανακλά υπέρ της ομάδας του κυρίου Παπασταύρου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Χθες, ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους επανήλθε με γραπτή δήλωση, στην οποία για άλλη μία φορά αμφισβητεί την κατάθεση Παπασταύρου: «Αν ο Χάρης Σαββίδης πήρε κατάθεση από τον Σταύρο Παπασταύρου είναι εύκολο με απλές κινήσεις του να πείσει. Να δώσει την “κατάθεση” Σταύρου Παπασταύρου στην Επιτροπή Δεοντολογίας ή να δώσει την κατάθεση στη Γενική Εισαγγελία ή να δώσει την κατάθεση στην Αστυνομία. Γιατί μέχρι σήμερα δεν την παρέδωσε;». Για την κατάθεσή του στα γραφεία της Αστυνομίας για το πόρισμα Κώστα Χριστοδούλου, ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, σημειώνει: Στην πορεία της κατάθεσης μου επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μου αν έδωσε ή όχι “κατάθεση” ο Σταύρος Παπασταύρου. Αν έδωσε εύχομαι να είναι καλό εργαλείο για την νέα Επιτροπή και τον νέο ερευνώντα λειτουργό».

Ο ερευνών λειτουργός Χάρης Σαββίδης, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η κατάθεση Παπασταύρου είναι «προστατευμένη, κρυπτογραφημένη με κωδικό, τoν οποίο μου έχει παραδώσει και o οποίος κωδικός θα αλλάζει». Τόνισε επίσης ότι περιλαμβάνει «τεκμήρια με επιταγές, αποδείξεις και τραπεζικά εμβάσματα!»

Με νέες χθεσινές του δηλώσεις ο Χάρης Σαββίδης, ανέφερε: «Γελούν και οι πέτρες με το show. Θα δείξει η συνέχεια ποιος θα πρέπει να απολογηθεί. Έχει φέρει αντίδραση η κατάθεση Παπασταύρου και μάλιστα χωρίς να γνωρίζουν τι περιλαμβάνει αυτή η κατάθεση. Φανταστείτε τι θα γίνει αν μαθευτεί το περιεχόμενο. Χθες πληροφορήθηκα το γελοίο περί συμπαιγνίας μου με την Ομόνοια και το ΑΚΕΛ. Ξεκίνησε μία προσπάθεια για να βγει αναξιόπιστος ο κ. Παπασταύρου. Την “πληρώνω” και εγώ, ως ο άνθρωπος που πήρε την κατάθεση, για να φανώ και εγώ ως αναξιόπιστος. Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχουν ένα ή δύο χέρια που κινούν τα νήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ