aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣπουδαία εμπειρία για την Ομόνοια τα φιλικά με Ολυμπιακό Πειραιώς

Σπουδαία εμπειρία για την Ομόνοια τα φιλικά με Ολυμπιακό Πειραιώς

Στην Ελλάδα βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο η ομάδα πετόσφαιρας της Ομόνοιας, χρονικό διάστημα στο οποίο έδωσε δύο φιλικούς αγώνες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Τα δύο παιχνίδια ήταν διάρκειας πέντε και τεσσάρων σετ, αντίστοιχα και διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη. Και τα δύο βρήκαν νικητή τον Ολυμπιακό Πειραιώς με 5-0 και 4-0.

Η τεχνική ηγεσία χρησιμοποίησε 12 πετοσφαιριστές, ανάμεσά τους και δύο εκ των τριών ξένων της ομάδας, τους Μπάγκρεϊ και Σιντιμπέ, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει συνέχειας.

Ήταν μια ευκαιρία για την ομάδα να προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει της νέας χρονιάς, απέναντι σε μια πιο υψηλού επιπέδου ομάδα, με αρκετές εμπειρίες στο χώρο του Ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Παράλληλα, τα δύο αυτά φιλικά έδωσαν μια πρώτη «γεύση» για το τι θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Ομόνοια στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ήταν τιμή για την πετοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας τέθηκε αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η παρουσία στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «ερυθρολεύκων» ήταν μια καλή ευκαιρία για να αντλήσει τεχνογνωσία το Τμήμα Πετόσφαιρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ