aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣοβαρές καταγγελίες από Ομόνοια με μαύρες εικόνες: «Τραγελαφικό και γελοίο...»

Σοβαρές καταγγελίες από Ομόνοια με μαύρες εικόνες: «Τραγελαφικό και γελοίο…»

Σοβαρές καταγγελίες από το τμήμα Ποδηλασίας της Ομόνοιας για τον αλυτάρχη του αγώνα πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας στο Σταυροβούνι.

Αναλυτικά:

«Τα τραγελαφικά μετά το φιάσκο με τον αγώνα πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας “Μάστερ” στο Τρόοδος που ακυρώθηκε ο αγώνας χωρίς να σεβαστεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας τους αθλητές “Μάστερ”, με αποτέλεσμα να τους ταλαιπωρήσει για αρκετές ώρες και στο τέλος να ακυρώσει τον αγώνα, συνεχίστηκαν την Τετάρτη (15/7) στο Σταυροβούνι.

Ο αλυτάρχης του αγώνα με την απειλή ότι θα ακυρώσει όλους τους αθλητές της ομάδας μας, δεν επέτρεψε στον φωτογράφο της Ομόνοιας να βρίσκεται σε ασφαλισμένο σημείο του αγώνα για να καλύψει φωτογραφικά τον αγώνα όπως κάνει τα τελευταία πέντε τουλάχιστον χρόνια. Το τραγελαφικό είναι ότι έγινε σε ένα αγώνα που ο ίδιος επέτρεψε σε γονείς αθλητών να βρίσκονται στον τερματισμό, αλλά και την κυκλοφορία προς το Μοναστήρι Σταυροβουνίου να γίνεται κανονικά με αρκετά αυτοκίνητα να διασχίζουν την διαδρομή κατά την διάρκεια του αγώνα για να μεταβούν στο μοναστήρι.

Το ακόμη πιο γελοίο είναι η δικαιολογία που ανέφερε σε συνομιλία με τον υπεύθυνο του τμήματος ποδηλασίας του σωματείου μας, ότι οι αθλητές μας θα είχαν πλεονέκτημα στον αγώνα με την παρουσία του φωτογράφου μας. Δηλαδή κατά τον κύριο αυτό, ο κ. Πουμπούρης ή ο οποιοσδήποτε φίλαθλος με τα διακριτικά της ομάδας μας, δεν μπορούν να παρακολουθήσουν κανέναν άγονα ποδηλασίας σε δρόμους με ανοικτή κυκλοφορία, όπως όλοι οι φίλαθλοι, γιατί αποκτούν πλεονέκτημα οι αθλητές της ομάδας μας.

Είναι λυπηρό και τραγελαφικό να έχουμε τέτοιες συμπεριφορές σε ανθρώπους που αφιερώνουν κόπο, χρήμα και χρόνο για να προβάλλεται ένα άθλημα που γενικά δεν προβάλλεται από κανέναν.

Καλούμε την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας όπως τοποθετηθεί δημόσια για τους κανονισμούς που διέπουν τη φωτογραφική, τηλεοπτική και οποιανδήποτε δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων ποδηλασίας από την στιγμή που η κυκλοφορία είναι ανοιχτή στους δρόμους που διεξάγονται οι αγώνες, αλλά και να τοποθετηθεί κατά πόσο συμφωνεί με την συμπεριφορά του εν λόγο κυρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι σε ένα αγώνα που στο παρελθόν αποτελούσε την πρόκληση κάθε αθλητή και ήταν μια γιορτή ποδηλασίας, πλέον διεξάγεται για κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων, μόνο οι αθλητές μας τα πήγαν περίφημα για ακόμα μια φορά.

Αναλυτικά:

  • Στους Παμπαίδες 1η θέση για τον Παναγιώτη Νικηφόρου και 3η θέση για τον Χρύσανθο Παντελή.
  • Στις Παγκορασίδες 1η θέση για την Ελίνα Χαραλάμπους.

Υ.Γ. Οι σημερινές φωτογραφίες από τον αγώνα ανάβαση Σταυροβουνίου ABC είναι αφιερωμένες στον αλυτάρχη του αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ