aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣουπερ και άνετη η Ομόνοια! (pics)

Σουπερ και άνετη η Ομόνοια! (pics)

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η φετινή χρονιά για την Ομόνοια στην πετόσφαιρα. Η πρωταθλήτρια στη λήξασα σεζόν κέρδισε στο Θεμιστόκλειο με 3-1 (25-22, 20-25, 25-16, 25-15 ) το φιναλίστ κυπέλλου της σεζόν 2018-19 Green Air Παφιακού, κατακτώντας το 6ο Σούπερ Καπ στην Ιστορία της.

Η ομάδα του Σάββα Σάββα ήταν ανώτερη και με εξαίρεση το δεύτερο σετ, επέβαλε το ρυθμό της σε άμυνα-επίθεση, πίστεψε περισσότερο στη νίκη και στο τέλος, σήκωσε την «κούπα» εν μέσω αποθέωσης.

Οι πράσινοι μπήκαν αποφασιστικά στο πρώτο σετ και παρά την προσπάθεια του αντιπάλου για να το διεκδικήσει δεν του άφησαν πολλά περιθώρια. Είχαν το προβάδισμα, το διατήρησαν και πήραν προβάδισμα με 1-0 (25-22). Μπορεί η Ομόνοια να έκανε δυναμική αρχή και στο δεύτερο σετ, αλλά ο Παφιακός αυτήν τη φορά είχε τις «απαντήσεις». Όταν πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα, κατάφερε να το διατηρήσει, «γράφοντας» το 1-1 (20-25).

Στο τρίτο σετ, αντεπιτέθηκε η Ομόνοια. Η ομάδα του Σάββα Σάββα έκανε ιδανικό ξεκίνημα (6-0), βρήκε σταθερό ρυθμό και έκανε το 2-1 (25-16). Περιθώρια αμφισβήτησης δεν άφησαν ούτε στο τέταρτο σετ οι τριφυλλοφόροι. Οι ισορροπίες δεν άλλαξαν, δηλαδή, με τους πράσινους να «γράφουν» το 3-1 (25-15).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ