aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣωματείο Ομόνοιας για Θύρα 9: «Τέτοιου είδους ενέργειες προσβάλουν την ένδοξη ιστορία του σωματείου μας»

Σωματείο Ομόνοιας για Θύρα 9: «Τέτοιου είδους ενέργειες προσβάλουν την ένδοξη ιστορία του σωματείου μας»

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το «ντου» της Θύρας 9 στη Γενική Συνέλευση, εξέδωσε το Σωματείο Ομόνοιας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση τέτοιου είδους ενέργειες προσβάλουν την ένδοξη ιστορία του Σωματείου, ενώ συγχαίρουν παράλληλα όλα τα μέλη για την ψυχραιμία που επέδειξαν.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Ομόνοιας:

Καταδικάζουμε απερίφραστα την παράνομη είσοδο μερίδας ατόμων στην Γενική Συνέλευση του σωματείου μας.

Τέτοιου είδους ενέργειες προσβάλουν την ένδοξη ιστορία του σωματείου μας. Συγχαίρουμε τα μέλη μας για την ψυχραιμία που επέδειξαν με αποτέλεσμα να αποφευχθούν χειρότερες καταστάσεις.

Ως Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, διαβεβαιώνουμε τα μέλη και τους χιλιάδες οπαδούς μας, ότι τίποτα δεν μας πτοεί και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε νυχθημερόν για να γραφτούν νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της ένδοξης ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η φετινή χρονιά με τους 5 τίτλους και την μείωση χρέους (1.1εκ. για τους τελευταίους 18 μήνες) αποτελεί για μας φάρο και απαρχή για τα επόμενα χρυσά χρόνια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ