aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣωματείο Ομόνοιας: Απολογισμός αγωνιστικής δράσης της εβδομάδας

Σωματείο Ομόνοιας: Απολογισμός αγωνιστικής δράσης της εβδομάδας

Τον απολογισμό των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σωματείου της Ομόνοιας, την εβδομάδα που μας πέρασε, κάνουν οι πράσινοι στην ιστοσελίδα τους. Συγκεκριμένα έξι τμήματα αγωνίστηκαν με απολογισμό τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες.

Η ενημέρωση της Ομόνοιας:

Έξι τμήματα του Σωματείου μας είχαν υποχρεώσεις την εβδομάδα (25/10 – 31/10) που μας πέρασε.

Η ομάδα ποδοσφαίρου δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ανόρθωση στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Hττήθηκε με 0-1 στο ΓΣΠ και παρέμεινε στους επτά βαθμούς.

Η ομάδα πετόσφαιρας κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ με 3-1 σετ (25-13, 27-29, 25-23, 25-17) και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών κέρδισε εύκολα εντός έδρας τη Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου με 6-0. Έτσι, βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα με 12 βαθμούς.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας κέρδισε τον Αχιλλέα Καϊμακλίου με 75-62 και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς.

Η ομάδα φούτσαλ ηττήθηκε από την ΑΕΛ εντός έδρας με 3-4 και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών ηττήθηκε από την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου με 3-1 σετ (26-24, 19-25, 25-23, 25-18) και παρέμεινε στους δύο βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ