aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣοκ στο 93' για την Ομόνοια, «έγκλημα» ο Αναστασίου (pics)

Σοκ στο 93′ για την Ομόνοια, «έγκλημα» ο Αναστασίου (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Απίστευτο ματς απόψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον Ερμή να ισοφαρίζει 2-2 την Ομόνοια στο 93′, ενώ μέχρι το 90ο λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2.

Ολοκληρωτικά στην Ομόνοια άνηκε το πρώτο ημίχρονο, με τους πράσινους να έχουν την κατοχή της μπάλας και τους γηπεδούχους να αμύνονται. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν στο 38ο λεπτό να σκοράρουν με τον Τουρέ να κλέβει, να δίνει στον Μαργκάσα και ο Πορτογάλος με ένα άπιαστο σουτ από το ύψος του πέναλτι, έγραψε το 0-1.

Από νωρίς ήθελε να εξασφαλίσει τους τρείς βαθμούς η Ομόνοια, γι’ αυτό μόλις στο 47’ διπλασίασε τα γκολ της με ένα πανέμορφο σουτ από τον Κλέιτον. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο 69’ όταν το σουτ του Ντε Μέλο κτύπησε στο δοκάρι του Χριστοδούλου και στο 83 ο Μασίνουα δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των πρασίνων σε τετ-ατετ.

Προσπάθησε ο Ερμής τα τελευταία 20 λεπτά και μέσα σε 3 λεπτά έφερε τα πάνω κάτω στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Λίλλης στο 90’ σκόραρε από πολύ κοντά, ενώ ο Μασίνουα στο 93ο λεπτό έκλεψε τους τρείς βαθμούς από τους πράσινους, σκοράροντας με κεφαλιά.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στον Χριστοδούλου από τον Μπεγκά πριν από την κεφαλιά του Μασίνουα, γεγονός που επαληθεύτηκε από τον ριπλέι της φάσης.

Πιο κάτω το live του αγώνα…

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Νουρεντινόφσκι, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Μπέγκα, Χριστοφή, Κέζος (31′ Αρτάμπε), Μπάουμαν, Μαρτίνιουκ, Άλμπα (78′ Λίλλης), Ντε Μέλο, Σίρκι (46′ Μασίνουα).

Ομόνοια (Τζον Κάρβερ): Χριστοδούλου, Κωνσταντινίδης, Βύντρα, Όρσουλιτς, Σοϊλέδης, Φλορέσκου, Τουρέ (74′ Φυλακτού), Μαργκάσα, Κλέιτον (Κατελάρης), Ντέρμπισαϊρ (66′ Ρουσιάς), Σέρινταν.

Σκόρερ: 90′ Λίλλης, 93′ Μασίνουα / 38′ Μαργκάσα, 47′ Κλέιτον

Κίτρινες: Ντε Μέλο / Κατελάρης (4η)

Αποβολές: –

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαρόπουλος»

Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός: Μιχαηλίδης Ανδρέας

4ος: Μασσιάς Δημήτρης

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ