aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣοϊλέδης – Χατζίδου: Η γυμνή τους φωτογράφηση, το γκολ του… ελέφαντα και τα τατουάζ

Σοϊλέδης – Χατζίδου: Η γυμνή τους φωτογράφηση, το γκολ του… ελέφαντα και τα τατουάζ [video]

Όσο και αν προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν τα κατάφεραν κι έτσι από τη μέρα που έγινε γνωστό ότι διατηρούν δεσμό φροντίζουν οι ίδιοι να μας ενημερώνουν συνεχώς για τις κινήσεις τους, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Ο λόγος για τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Άρη Σοϊλέδη και την «καυτή» τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου. Το ζευγάρι δηλώνει τρελά ερωτευμένο, σε σημείο μάλιστα που έχουν «χτυπήσει» τατουάζ ο ένας τ’ αρχικά του άλλου. Η Χατζίδου πίσω από το αυτί και ο Σοϊλέδης στο χέρι.

Όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο το επιτρέπουν, περνάνε μαζί τις διακοπές τους. Ένα από τα πολλά ταξίδια τους ήταν και στην εξωτική Ταϊλάνδη, εκεί όπου ο Ελλαδίτης αριστερός μπακ προσπάθησε να δείξει τις ικανότητές του ως τερματοφύλακας, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού τον νίκησε ένας ελέφαντας. Ναι, καλά διαβάσατε! Και για του λόγου το αληθές δείτε το σχετικό βίντεο.

Μάλλον δεν κάνω για τερματοφύλακας …⚽️⚽️????? #elephant #football #thailand

A video posted by Soiledis Aris (@soiledis11) on

Και όσοι νομίζουν ότι οι κοινές τους φωτογραφήσεις είναι μόνο χάδια και φιλιά, κάνουν λάθος. Το διάσημο ζευγάρι πόζαρε και γυμνό για καλό σκοπό θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα. Συγκεκριμένα, ο Ελλαδίτης άσος και η σύντροφός του ήταν μεταξύ των προσωπικοτήτων που φωτογραφήθηκαν στο Naked Issue του Down Town, που ήταν αφιερωμένο στη μάχη κατά του AIDS.

soiledis-xatzidou

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ