aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣοάρες: «Πλησιάζω στο τοπ της απόδοσης μου…»

Σοάρες: «Πλησιάζω στο τοπ της απόδοσης μου…»

Στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Άλεξ Σοάρες, στο πλαίσιο της βράβευσης του ως «FONBET MVP». Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωσης, στον κόσμο αλλά και στο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Δόξα.

Το αρχικό του σχόλιο: «Είναι καλό να αναγνωρίζεται η δουλειά μας. Και είναι ακόμη καλύτερο, αφού κερδίσαμε το παιχνίδι. Πιστεύω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή, να αρχίσουμε να κερδίζουμε σε σταθερή βάση. Όσον αφορά στο βραβείο, φυσικά είμαι χαρούμενος».

Για το γεγονός πως χάρισε τη νίκη στην Ομόνοια στο παιχνίδι με τη Δόξα: «Δεν είναι το θέμα ότι το προτιμώ ή όχι. Είναι γεγονός ότι δεν σκοράρω συχνά, οπόταν όταν σκοράρω είμαι πάντα χαρούμενος. Ήταν το νικητήριο γκολ, οπόταν ήταν σαν μπόνους και φυσικά το καλύτερο ήταν οι τρεις βαθμοί για την ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ νιώθω εξαιρετικά, πάντα νιώθω εξαιρετικά να αγωνίζομαι για την Ομόνοια. Πιστεύω πως πλησιάζω στο τοπ της απόδοσης μου. Δεν το έχω φτάσει ακόμη, αλλά είμαι κοντά».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Αυτά είναι τα ωραία παιχνίδια. Τα παιχνίδια που μας αρέσει να παίζουμε. Ξέρουμε πως δίνει μόνο τρεις βαθμούς, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο τρεις βαθμοί, γιατί οι νίκες σε αυτά τα παιχνίδια ανεβάζουν το ηθικό ενόψει συνέχειας. Είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Σας ευχαριστούμε για όλη τη στήριξη που μας δίνετε. Να συνεχίσετε να το κάνετε γιατί σας χρειαζόμαστε και είναι πολύ πιο ωραίο να αγωνίζεσαι με αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Προσπαθούμε για το καλύτερο και πιστεύω πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ