aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣκοράρει ο Κακουλλής, κερδίζει η Ομόνοια!

Σκοράρει ο Κακουλλής, κερδίζει η Ομόνοια!

Το άστρο του Ανδρόνικου Κακουλλή έλαμψε στο Παραλίμνι και οδήγησε την Ομόνοια στην ένατη φετινή νίκη της και μόλις δεύτερη μακριά από το ΓΣΠ. Ο Κύπριος επιθετικός για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα με τη φανέλα των πρασίνων σκόραρε εις διπλούν σε ένα παιχνίδι.

«Έπιασε» τον Μπρούνο Φελίπε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της ομάδας και κατέρριψε την προσωπική επίδοση καριέρας στο σκοράρισμα σε παιχνίδια πρωταθλήματος σε μία σεζόν. Ο 21χρονος φορ έφθασε τα έξι τέρματα και έχει ήδη ένα περισσότερο απ’ όσα πέτυχε την περασμένη σεζόν σε ολόκληρο τον «μαραθώνιο». Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του Ανδρόνικου Κακουλλή είναι πως όποτε έχει συνδεθεί με τα αντίπαλα δίχτυα, η Ομόνοια κερδίζει και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ!

Προηγήθηκαν οι επιτυχίες του «τριφυλλιού» κόντρα σε Απόλλωνα (2-0), Καρμιώτισσα (4-0), Ολυμπιακό (4-0) και Ανόρθωση (2-0). Ο άγραφος κανόνας που θέλει την Ομόνοια να φθάνει στο ζητούμενο όταν σκοράρει ο Κακουλλής ίσχυσε και στην Ευρώπη. Με δικό του γκολ οι περσινοί κυπελλούχοι προηγήθηκαν της Γάνδης στο ΓΣΠ και εν τέλει «σφράγισαν» την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με νίκη 2-0.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ