aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣινάνογλου: Οι άκρες στην Κύπρο για Λοΐζου και ο νέος Σαραβάκος!

Σινάνογλου: Οι άκρες στην Κύπρο για Λοΐζου και ο νέος Σαραβάκος!

Aφιέρωμα στον Λοΐζο Λοΐζου της Ομόνοιας παρουσιάζει η εφημερίδα «Φως των σπορ» η οποία δίνει συνέχεια στο χθεσινό ρεπορτάζ της με βάση το οποίο ο νεαρός εξτρέμ των πρασίνων αποτελεί «καψούρα» για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο γνωστός ρεπόρτερ των ερυθρόλευλων, Θέμης Σινάνογλου υπογράφει το αφιέρωμα στον 17χρονο ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού» και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτει τα τέσσερα άτομα με τα οποία επικοινώνησε στην Κύπρο για να ετοιμάσει το ρεπορτάζ του.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Σήμερα στο ΦΩΣ, μίλησα με πηγές στην Κύπρο για το χρυσό παιδί της Ομόνοιας, τον Λοΐζου που θέλει ο Ολυμπιακός. Δεν έχει σχέση με κανένα άλλο ταλέντο στην Κύπρο, είναι άλλο πράγμα.

Ο κύριος που βλέπετε στη φωτό είναι ο Δημήτρης “Κέρβερος”, πολύ γνωστός συνδεσμίτης του Ολυμπιακού στην Κύπρο, αυτός ήταν φίλος με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου και όταν ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού έλεγαν ότι θα σκίσουν τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα αν ο Κωνσταντίνου πάει στον Ολυμπιακό, αυτός μαζί με τον μάνατζερ του παίκτη μου έλεγαν ότι θα έρθει, και το έγραφα.

Μίλησα επίσης με τον παλιό αρχηγό του Ολυμπιακού τον Σταύρο Παπαδόπουλο. Με τον Δημήτρη Γιαννέλη, διευθυντή για χρόνια στην ΑΕΛ Λεμεσού και τώρα διευθυντή στον Άρη Λεμεσού- ο οποίος είναι Ολυμπιακός “και είναι τιμή μου” όπως λέει. Και με τον Κώστα Βασιλείου, τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής της Ομόνοιας στην Κύπρο Total Green.

Όλοι λένε ότι είναι φοβερό ταλέντο. Μέχρι και για νέο Σαραβάκο άκουσα. Πριν γίνει 17 άρχισε να παίζει στην Ομόνοια. Ακόμα δεν έχει κλείσει τα 18».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ