aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣήμερα τα σπουδαία στο θέμα του προπονητή…

Σήμερα τα σπουδαία στο θέμα του προπονητή…

Το κεφάλαιο-προπονητής επείγει στην Ομόνοια και εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις. Ήδη έγιναν κάποιες επαφές με υποψήφιους προπονητές, ζητήθηκαν περαιτέρω στοιχεία για αυτούς και εντός της ημέρας θα υπάρξει κατάληξη με τον εκλεκτό να έρχεται το συντομότερο στην Κύπρο, αφού πρόθεση είναι η σύναψη συνεργασίας με ξένο τεχνικό. Τα ονόματα των Γερμανών Ντάνιελ Στέντελ (φωτό) και Γιαν Κέλερ «παίζουν» δυνατά, ενώ άλλη μια περίπτωση που βρίσκεται σε περίοπτη θέση είναι αυτό του Ισπανού Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ.

Βασική προϋπόθεση της διοίκησης για την πρόσληψη του νέου προπονητή είναι η συνεργασία για έξι μήνες. Το Δ.Σ. δεν θέλει να δεσμευτεί για την επόμενη περίοδο αφού το καλοκαίρι θα γίνουν εκλογές και ίσως υπάρξει διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει τελικά και στροφή σε Κύπριο προπονητή. Εξάλλου, ο Ντιρκ Σούστερ, που ήταν πολύ κοντά στους πράσινους, ανακοινώθηκε ήδη από την Ντάρμσταντ μέχρι το 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ