aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣημαντική νίκη στην προσπάθεια για τετράδα

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια για τετράδα

Πολύτιμη νίκη που την διατηρεί σε τροχιά τέταρτης θέσης πέτυχε σήμερα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας:

«Η ομάδα μας επιβλήθηκε εκτός έδρας της Πάφια με 2-3, σε αγώνα που έγινε στα βοηθητικά της Pafos FC, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι πράσινες του Μάριου Μαυραδά αν και δυσκολεύτηκαν, κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη που τις διατηρεί σε απόσταση αναπνοής από την τέταρτη Λευκοθέα. Σε μεγάλη μέρα ήταν η Σάρα Παπαδοπούλου, η οποία σκόραρε δύο φορές, ενώ ένα γκολ σημείωσε η Λιάνα Γεωργίου.

Αυτή ήταν η όγδοη νίκη της ομάδας μας που την ανέβασε στους 26 βαθμούς. Μετά της διακοπές του Πάσχα, η Ομόνοια θα στρέψει την προσοχή της στην τελευταία αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15 Απριλίου. Το «τριφύλλι» θα φιλοξενήσει την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Champions Ύψωνα, με την νίκη να είναι μονόδρομος. Με ενδεχόμενη νίκη της ομάδας μας, σε συνδυασμό με βαθμολογικές απώλειες της Λευκοθέας, η οποία θα αντιμετωπίσει την Barcelona FA, η Ομόνοια θα τερματίσει στην τέταρτη θέση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ