aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Σημαντική για την οικογένεια της Ομόνοιας η αποψινή εκδήλωση»

«Σημαντική για την οικογένεια της Ομόνοιας η αποψινή εκδήλωση»

Κάλεσμα στον κόσμο απεύθυνε, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, ο αρχηγός της ομάδας πετόσφαιρας, Σωτήρης Πετρακίδης, ενόψει της αποψινής φιλανθρωπικής εκδήλωσης, στο πλαίσιο της οποίας θα απονεμηθεί το τρόπαιο του πρωταθλήματος στο τμήμα πετόσφαιρας.

«Η αποψινή είναι μια σημαντική βραδιά για την οικογένεια της Ομόνοιας, κυρίως για δύο λόγος. Ο πρώτος έχει να κάνει με τον ιερό σκοπό που υπηρετεί η εκδήλωση, καθώς τα έσοδά της θα προσφερθούν στο ίδρυμα ‘Ελπίδα’, το οποίο στηρίζει παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία. Η Ομόνοια, ως ένας Σύλλογος με πλούσια κοινωνική δράση και προσφορά, οφείλει και  επιβάλλεται να είναι παρούσα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις», ανέφερε αρχικά ο διεθνής πετοσφαιριστής και ακολούθως συμπλήρωσε: «Ο δεύτερος λόγος που καθιστά σημαντική την αποψινή βραδιά, είναι η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα μας. Θα είναι η στιγμή που οι κόποι και οι θυσίες μας, θα ανταμειφθούν».

Ο Σωτήρης Πετρακίδης, εκ μέρους όλης της ομάδας, κάλεσε τον κόσμο της Ομόνοιας να δώσει το παρών του στην αποψινή εκδήλωση: «Σε μία τέτοια βραδιά, επιβάλλεται στο στάδιο ‘Ελευθερία’ να βρεθούν αρκετοί φίλοι της Ομόνοιας. Κίνητρα για να έρθει ο κόσμος, υπάρχουν πάρα πολλά. Εμείς τους περιμένουμε. Επί της ευκαιρίας και εκ μέρους όλων των πετοσφαιριστών της ομάδας, απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει μαζικό παρών, στη φιλανθρωπική εκδήλωση. Είμαστε βέβαιοι πως θα περάσει ευχάριστα τον χρόνο του, θα νιώσει την ηθική ικανοποίηση ότι στήριξε έναν ιερό σκοπό, ενώ επιπλέον θα είναι μαζί μας στην κορυφαία στιγμή της σεζόν, στην απονομή του πρωταθλήματος».

Η φιλανθρωπική εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα διεξαχθεί στο στάδιο “Ελευθερία”. Προηγουμένως, η ομάδα εφήβων και η ομάδα κορασίδων του Συλλόγου, θα αγωνιστούν σε φιλικό παιχνίδι ενός σετ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

1. Αγώνα μεταξύ ομάδας εφήβων Ομόνοιας VS Ομάδα κορασίδων Ομόνοιας

2. Φιλανθρωπικός αγώνας: Ομόνοια – Εθνική Κύπρου

3. Κλήρωση φανέλας ποδοσφαίρου

4. Πλειστηριασμός μπάλας πετόσφαιρας και μπάλας ποδοσφαίρου

5. Απονομή τροπαίου πρωταθλήματος

Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ