aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣίλντενφελντ: «Δεν μπορώ να συγκρίνω την Ομόνοια με την Ντιναμό σε ποιότητα»

Σίλντενφελντ: «Δεν μπορώ να συγκρίνω την Ομόνοια με την Ντιναμό σε ποιότητα»

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά δεν είναι μεγάλη επεσήμανε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στην ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr της Κροατίας.

«Η Ομόνοια είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, είναι πολύ καλή στην ανάπτυξη. Πάντα έχει τρεις ή τέσσερις παίκτες ικανούς να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα. Οι στόπερ της ομάδας συχνά παίζουν με μακρινές μπαλιές. Αυτή την εικόνα έχω για την Ομόνοια. Κέρδισε την Ανόρθωση στα πέναλτι και κέρδισε το Σούπερ Καπ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε.

«Ήταν τυχεροί το περασμένο καλοκαίρι. Θα έπρεπε να είχαν αποκλειστεί από τον Ερυθρό Αστέρα που ήταν καλύτερος. Το κλίμα στην Κύπρο είναι σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες και δυσκολεύουν τις προσπάθειες των παικτών το καλοκαίρι. Οι συνθήκες θα μπορούσαν εύκολα να σοκάρουν και τους παίκτες του Ντιναμό οπότε θα ήταν καλύτερο να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ».

Για την ποιότητα του Λέτσγιακς, ανέφερε: «Δεν θα έλεγα ότι είναι ο κορυφαίος, αλλά είναι από τους καλύτερους παίκτες. Το γεγονός ότι κρίθηκε περιττός στη Ντιναμό δεν σημαίνει τίποτα. Ο Λέτσγιακς ξεχωρίζει εδώ επειδή παίζουν συνέχεια από τα άκρα».

Για την εμπειρία της Ομόνοιας στην Ευρώπη: «Είναι αλήθεια. Το παιχνίδι της στηρίζεται στους πιο έμπειρους παίκτες. Ωστόσο, δεν μπορώ να τη συγκρίνω με τη Ντιναμό από θέμα ποιότητας. Είναι περίπου σε επίπεδο της Χάιντουκ. Η διαφορά στην ποιότητα δεν είναι αρκετά μεγάλη, αλλά υπάρχει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ