aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣηκώνουν… μανίκια οι Ομονοιάτες!

Σηκώνουν… μανίκια οι Ομονοιάτες!

Σε περίοδο προετοιμασίας μπαίνει από σήμερα η Ομόνοια, κάνοντας αρχή με τις εργομετρικές εξετάσεις. Το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών θα βρεθεί σήμερα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, εκεί που θα τους περιμένει ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Παναγιώτου, για να περάσουν από τη διαδικασία των εξετάσεων.

Αυτό θα γίνει και την Παρασκευή και με αυτόν τον τρόπο οι πράσινοι θα… κόψουν δρόμο. Όσοι θα έρθουν το Σαββατοκύριακο, από βδομάδας ανά γκρουπ και πάλι θα «τεσταριστούν» από τον κ. Παναγιώτου, που προσελήφθη στο ιατρικό τιμ της Ομόνοιας. Στη θέση του γιατρού της ομάδας συνεχίζει ο δρ Μιχάλης Βασιλείου.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα όλων όσοι θα στελεχώνουν το προπονητικό αλλά και επιστημονικό προσωπικό. Στόχος της εταιρείας είναι η ομάδα να δουλέψει με πλήρη επαγγελματισμό αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να βρεθεί και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών και σε πρωταγωνιστική πορεία.

Ως γνωστόν, οι προπονήσεις θα αρχίσουν την προσεχή Δευτέρα, 9 Ιουλίου, στο «Ηλίας Πούλλος». Ακολούθως, στις 18 του μήνα η αποστολή της Ομόνοιας θα βρεθεί στο αθλητικό κέντρο «Ρέμες» στην Οπαλένιτσα, για 13 μέρες, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ