aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣηκώνει κεφάλι ή ο λάκκος (της) μεγαλώνει

Σηκώνει κεφάλι ή ο λάκκος (της) μεγαλώνει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Για αρχή να ξεκαθαρίσουμε πως καμία σχέση δεν έχει η νυν διοίκηση και γενικά ο σύλλογος της Ομόνοιας με τον «πόλεμο» που άρχισε στις αίθουσες των δικαστηρίων μεταξύ Μιλτιάδη Νεοφύτου και Δημήτρη Χριστόφια. Ναι, η δικαστική διαμάχη εμπλέκει το «τριφύλλι» και είναι πιθανό να το επηρεάσει, αλλά ως εκεί. Πάμε παρακάτω.

Η ισοπαλία με τη Δόξα το περασμένο Σάββατο ήταν (τελικά) το λιγότερο κακό για την Ομόνοια. Η γκρίνια, η γιούχα, οι βρισιές και οι αποδοκιμασίες που ακολούθησαν από τον κόσμο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το… ποτήρι της υπομονής και η «επίσκεψη» των οργανωμένων στο «Ηλίας Πούλλος» δείχνει πως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν από τις πλέον πιο πολυτάραχες στην ιστορία των πρασίνων. Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνεδρία για να βρει η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής τι φταίει και η ομάδα δεν αποδίδει, ούτε κερδίζει.

Την επόμενη η Θύρα 9 τα «έχωσε» σε παίχτες και Νίκο Νταμπίζα και την Πέμπτη έγιναν γνωστές οι αποκαλύψεις από τον Μιλτιάδη Νεοφύτου για τον Δημήτρη Χριστόφια, το ΑΚΕΛ και την Ομόνοια. Έτσι, ξαφνικά, λοιπόν, το «τριφύλλι»… μπλέχτηκε (και) στις αίθουσες του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Και τώρα το… σκοτεινό Δασάκι της Άχνας. Εκεί που η Ομόνοια τα βρίσκει σκούρα, εκεί που δύσκολα κερδίζει ακόμη και αν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Είναι υποχρεωμένη, όμως, να σηκώσει κεφάλι, να ασχοληθεί μόνο τον αγωνιστικό τομέα και οι ποδοσφαιριστές του Κάρβερ φύγουν με το «διπλό» από εκεί θα βάλουν για λίγο τη μουρμούρα στην άκρη.

Συνήθως τα «θηρία» είναι πιο επικίνδυνα όταν είναι πληγωμένα και η Ομόνοια αυτή τη στιγμή έτσι μοιάζει. Αν θα το εκμεταλλευτεί ο χρόνος θα το δείξει. Σε αντίθεση περίπτωση ο λάκκος στον οποίον βρίσκεται θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ