aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε και θα κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ…»

«Σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε και θα κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ…»

Τον ΑΠΟΕΛ για την 6η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει το Σάββατο η Ομονοια U15. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν την περασμένη εβδομάδα στις νίκες κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και πλέον θέλουν τη νίκη στον ντέρμπι απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους».

Ενόψει του αγώνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Αλέξανδρος Ναθαναήλ: «Πιστεύω πως θα κριθεί στην τακτική προσέγγιση. Η ομάδα μας είναι ποιοτική με ένα γεμάτο ρόστερ. Είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθούμε στον αγώνα και στο τέλος θα πάρουμε τη νίκη. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε καλή κυκλοφορία, ο αντίπαλος δεν μας δυσκόλεψε κάτι που θέλουμε να πετύχουμε και στο παιχνίδι του Σαββάτου. Επίσης τα δύο γκολ που σημείωσα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, με ανέβασαν και στοχεύω σε ανάλογη συνέχεια. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται στο γεγονός πως είμαστε η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Πρώτα στοχεύουμε στην βελτίωσή μας και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Ο εντός έδρας αγώνας της Ομονοιας U15 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα γίνει αυτό το Σάββατο στις 12:00 στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ