aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ«Σιγά, απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα». Ε όχι, δεν είναι έτσι!

«Σιγά, απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα». Ε όχι, δεν είναι έτσι!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δυο ματς, δυο πρωταγωνιστές… Οι αγώνες του Σαββάτου είχαν τη σφραγίδα δύο επιθετικών. Αρχικά του Μάιντεβατς, που στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Εθνικό με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα οδήγησε την ομάδα του σε σπουδαίας σημασίας νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος έδωσε και την ασίστ στο πρώτο γκολ. Τον ακολούθησε ο Τσέποβιτς, που με δικό του γκολ η Ομόνοια απέδρασε από το Παραλίμνι. Ήταν η πρώτη παρουσία του στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας και μόλις η δεύτερη συμμετοχή του.

Δυο Σέρβοι επιθετικοί έκαναν τη διαφορά, λοιπόν, στα ματς του Σαββάτου. Η δουλειά του επιθετικού είναι το γκολ και οι Μάιντεβατς και Τσέποβιτς το επιβεβαίωσαν. Τι κι αν ήταν τα πρώτα λεπτά παρουσίας τους με τη φανέλα της νέας τους ομάδας, έκαναν τη δουλειά τους και με το παραπάνω. Ο Μάιντεβατς με την ατομική προσπάθεια και το εξαιρετικό σουτ έδειξε πως έχει αυτοπεποίθηση και ο Τσέποβιτς ήταν στη σωστή θέση στο σωστό χρονικό σημείο. Γιατί μπορεί να φαντάζει εύκολο το γκολ του, κάποιος ίσως να πει «σιγά, απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα». Ε όχι, δεν είναι έτσι. Προηγήθηκαν δυο κεφαλιές πριν ο Τσέποβιτς χριστεί σκόρερ. Μυρίστηκε και ακολούθησε τη φάση.

Και όταν ένας ποδοσφαιριστής πετυχαίνει γκολ με το «καλημέρα» σε μια ομάδα, είναι λογικό να τονωθεί το ηθικό του. Σαφώς και ένας επιθετικός δεν κρίνεται μόνο από ένα γκολ αλλά από τα επιτεύγματά του σε μια περίοδο. Γι’ αυτό και στον Εθνικό και στην Ομόνοια αναμένουν ανάλογη συνέχεια από τους Μάιντεβατς και Τσέποβιτς αντίστοιχα. Όταν ο επιθετικός έχει το γκολ, το έχει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ