aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣέζαρ: «Έχουμε δυναμική, πιο ισχυροί με τον κόσμο δίπλα μας»

Σέζαρ: «Έχουμε δυναμική, πιο ισχυροί με τον κόσμο δίπλα μας»

Θετικό αντίκτυπο στην ομάδα Φούτσαλ έχει ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η πρόσφατη νίκη σε βάρος της ΑΕΚ, εκτιμά ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Σέζαρ Περέιρα, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου. Ενόψει του τρίτου και τελευταίο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, την ερχόμενη Πέμπτη, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να στηρίξει την προσπάθεια για πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Σέζαρ επεσήμανε: “Το γεγονός ότι ανατρέψαμε το σκορ στο προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στην μεγάλη πίεση που είχαμε ως ομάδα, θεωρώ πως θα μας βοηθήσει σημαντικά στον τομέα της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης”, ανέφερε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος πρόσθεσε: “Τώρα χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Ο αντίπαλος μας γνωρίζει καλά, όπως και εμείς γνωρίζουμε αυτόν. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η έδρα μας”.

Όσο αφορά το πόσο καθοριστική είναι η παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Σέζαρ σημείωσε: “Θέλουμε να έχουμε αρκετό κόσμο στο πλευρό μας. Πιστέψτε με, είναι μεγάλη δύναμη για εμάς. Είναι ο επιπλέον παίκτης που χρειαζόμαστε. Εύχομαι την Πέμπτη να έχουμε την μαζική στήριξή του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης”.

Τη μεγάλη επιθυμία για να κλείσει η φετινή χρονιά με έναν τίτλο, εξέφρασε στην καταληκτική του τοποθέτηση: “Βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια μας. Πρώτα στοχεύουμε να περάσουμε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και έπειτα θα δούμε τη συνέχεια. Είναι γεγονός πως στο φετινό πρωτάθλημα υπάρχουν ομάδες με αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ σε σχέση με εμάς, κάτι που τους δίνει ένα πλεονέκτημα. Ωστόσο, εμείς θέλουμε πολύ έναν τίτλο, όπως άλλωστε και ο κόσμος μας. Θα παλέψουμε για να κλείσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο”.

O 3ος και τελευταίος αγώνας της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 6 Απριλίου, στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 20:00. Εισφορά εισόδου: 5 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ