aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣέρινταν: «Στο επίπεδο που της αρμόζει»

Σέρινταν: «Στο επίπεδο που της αρμόζει»

Ο Κίλιαν Σέρινταν απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι άνθρωπος ντόμπρος, λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν έχει λόγο να κρυφτεί. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Omonoianews, είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Έθεσε ψηλά τον πήχη, όπως επιβάλλει η ιστορία της Ομόνοιας μιας μεγάλης ομάδας.

«Νομίζω για μένα και για όλους τους παίκτες είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να επανέλθει η Ομόνοια στο επίπεδο που της αρμόζει. Δεν μπορεί άλλωστε κάποιοι να το θέλουν και κάποιοι όχι. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που θα στοχεύσουν στο πρωτάθλημα και θέλουμε να είμαστε μια απ’ αυτές, αυτή που θα ξεχωρίσει. Προφανώς δεν θα πούμε στην αρχή της χρονιάς ότι στόχος μας είναι η 4η θέση», είπε ο Ιρλανδός.

«Χρονιές όπως την περσινή, που τερματίσαμε τέταρτοι, δεν είναι του επιπέδου της Ομόνοιας και δεν πρέπει να τις αποδεχόμαστε. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος φέτος, να επιστρέψει η Ομόνοια στο επίπεδο που πρέπει», πρόσθεσε.

Για τον Σέρινταν ο λόγος του αποκλεισμού από την Μπεϊτάρ ήταν πολύ απλός. «Δεν παίξαμε καλά, δεν παίξαμε αυτά που μπορούμε», είπε και συνέχισε: «Στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και τελικά χάσαμε. Στο δεύτερο παιχνίδι δεν παίξαμε, κερδίσαμε αλλά μείναμε έξω. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που μπορώ να πω “γι’ αυτό χάσαμε”. Για μένα δεν παίξαμε καλά, έτσι νιώθω».

Ο Ιρλανδός επιθετικός θέλει να είναι καλύτερος από πέρσι, να ξεπεράσει τα 15 γκολ που πέτυχε, να φθάσει τα 20.

«Δεν έθεσα συγκεκριμένο στόχο. Αν θέλω να είμαι καλύτερος θέλω να φθάσω τα 20 γκολ», ανέφερε και επισήμανε: «Θέλω να παίζω καλύτερα. Να είμαι στις φάσεις, να έχω ολοκληρωμένες πάσες, να δημιουργώ κινδύνους και να σκοράρω. Να συμμετέχω πολύ στο παιχνίδι, σε όλο το 90λεπτο, να έχω σταθερή απόδοση και όχι σποραδικά καλές εμφανίσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ