aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣέρινταν: «Στην Κύπρο βλέπεις συνεχώς τον πρόεδρο της ομάδας»

Σέρινταν: «Στην Κύπρο βλέπεις συνεχώς τον πρόεδρο της ομάδας»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Συνέντευξη σε αγγλικό διαδικτυακό Μέσο έδωσε ο Κίλιαν Σέρινταν, στο οποίο μίλησε για τη νοοτροπία των οπαδών στην Κύπρο, αλλά και τις διαφορές στη διοίκηση των ομάδων σε Κύπρο και Αγγλία.

«Η χώρα είναι μικρή και όταν πάει καλά η ομάδα το νιώθεις, όλοι σε αγαπούν, αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν θέλεις να βγεις έξω εώς το επόμενο παιχνίδι της ομάδας σου», σχολίασε για τη νοοτροπία των οπαδών.

Όσον αφορά στις διαφορές στη διοίκηση των ομάδων ανέφερε τα ακόλουθα: «Η διαφορά στην Κύπρο, αλλά και στη Βουλγαρία που αγωνίστηκα, είναι στον τρόπο που οι πρόεδροι και οι διοικήσεις μεταχειρίζονται τις ομάδες. Στην Αγγλία σπάνια βλέπεις τον πρόεδρο της ομάδας, ενώ εδώ τον βλέπεις συνεχώς, αναμιγνύονται περισσότερο στα της ομάδας».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αργότερα που τον κάλεσε να σχολιάσει ποιο τρόπο διοίκησης προτιμά, ο Ιρλανδός επιθετικός απέφυγε να απαντήσει λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν μπορώ να πω περισσότερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ