aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣέρινταν-Ντάρμπισαϊρ: Σαν έτοιμοι από καιρό!

Σέρινταν-Ντάρμπισαϊρ: Σαν έτοιμοι από καιρό!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεκαέξι γκολ πέτυχε η Ομόνοια σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος και τα έντεκα προήλθαν από δύο ποδοσφαιριστές, τους Ντέρμπισαϊρ και Σέρινταν. Ο Άγγλος πέτυχε έξι γκόλ και ο Ιρλανδός πέντε. Πρόκειται για δύο από τα πρώτα «βιολιά» του πρωταθλήματος, που βγάζουν ποιότητα, σταθερότητα και συνέπεια στο σκοράρισμα.

Οι δύο τους έδεσαν με την πρώτη και «κουβαλούν» την Ομόνοια με τα γκολ τους. Η εικόνα που βγάζουν είναι λες και αγωνίζονται για χρόνια μαζί και σαν να ήταν έτοιμοι από καιρό για να συνυπάρξουν στην ενδεκάδα της Ομόνοιας.

Ο Ντέρμπισαϊρ επιβεβαιώνει την αξία του και τη δεινότητά του στο σκοράρισμα. Πρόκειται για επιθετικό κλάσης, που είναι σχεδόν πάντα μέσα στις φάσεις, έχει καλή αντίληψη του παιχνιδιού και έχει καλά τελειώματα. Βήματα προς τα μπρος έκανε ο Σέρινταν σε σχέση με την περσινή σεζόν. Είναι πιο παραγωγικός, ενώ παραμένει ψυχρός στην εκτέλεση πέναλτι όπου είναι αλάνθαστος.

Μόνο στο ματς με τον Απόλλωνα (1-2) δεν είδε δίκτυα ένας εκ των δύο. Στα υπόλοιπα επτά, πότε ο ένας και πότε άλλος χρίστηκαν σκόρερ. Στο μοναδικό παιχνίδι που ξετίναξαν τα δίχτυα της αντιπάλου ομάδας ως «ντουέτο» ήταν με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ (4-2), όπου πέτυχε δύο γκολ ο Ντέρμπισαϊρ ερχόμενος από τον πάγκο και ένα ο Σέρινταν με πέναλτι.

ΝΤΕΡΜΠΙΣΑΪΡ: Είναι ο πρώτος σκόρερ με έξι γκολ. Σκόραρε σε τέσσερα από τα επτά παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε, αφού στο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. «Θύματά» του, ο Ερμής, η Αναγέννηση, η Καρμιώτισσα και η Νέα Σαλαμίνα. Απέναντι στις ομάδες της Δερύνειας και των Πολεμιδιών πέτυχε από δύο τέρματα. Στα επτά ματς που δήλωσε «παρών», στα έξι αγωνίστηκε ως βασικός και στο ένα ως αλλαγή. Αγωνίστηκε συνολικά 572 λεπτά.

ΣΕΡΙΝΤΑΝ: Με τα πέντε γκολ που πέτυχε είναι ο δεύτερος σκόρερ του «τριφυλλιού». Αγωνίστηκε και στα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και χρίστηκε σκόρερ στα τέσσερα. Είδε δίχτυα με τις Δόξα, Εθνικό, Καρμιώτισσα και Ανόρθωση. Κόντρα στην ομάδα της Άχνας πέτυχε δύο γκολ, ενώ τα άλλα τρία ήταν με πέναλτι. Στα έξι από τα οκτώ ματς πήρε φανέλα βασικού και στα άλλα δύο πέρασε ως αλλαγή. «Έγραψε» 568 λεπτά συμμετοχής, δηλαδή τέσσερα λιγότερα από τον Ντέρμπισαϊρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ