aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣέρινταν: «Ίσως δεν είμαι αυτό που θέλουν»

Σέρινταν: «Ίσως δεν είμαι αυτό που θέλουν»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, μετά τη μετεγγραφή του στη Γιαγκελόνια, έδωσε ο Κίλιαν Σέρινταν, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του www.the42.ie. Ο Ιρλανδός επιθετικός αναφέρεται, κυρίως, στην επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική της χώρας του και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έφυγε από την Ομόνοια για την Πολωνία.

Στο ρεπορτάζ, που φιλοξενούνται δηλώσεις, γίνεται αναφορά στη μετακίνηση του από την Κύπρο στη Γιαγκελόνια, το γεγονός πως είναι ο πρώτος Ιρλανδός που αγωνίζεται στο πολωνικό πρωτάθλημα και φυσικά οι αριθμοί του με τη φανέλα των πρασίνων.

Αν η μετακίνηση του στην Ekstraklasa θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στην Εθνική: «Ελπίζω να βοηθήσει, αλλά ίσως να είμαι στις δεύτερες επιλογές για την τεχνική ηγεσία. Για εκείνους ίσως να μην παίζει ρόλο το που αγωνίζομαι ή δεν είμαι το στυλ του ποδοσφαιριστή που θέλουν. Όμως, το να έρθω εδώ θα μου δώσει μία καλή ευκαιρία για να με υπολογίσουν και πάλι. Αν όχι, εντάξει, αλλά το να μετακομίσω στην Πολωνία ήταν μία καλή ευκαιρία που έπρεπε να αρπάξω».

Για το ενδιαφέρον της Γιαγκελόνια: «Το είχα ξεχάσει, αλλά επανήλθε η ομάδα μία ή δύο μέρες πριν κλείσει η μετεγγραφική περίοδος. Η Δευτέρα ήταν λίγο… τρελή γιατί έπρεπε να οργανωθώ και να μαζέψω τα πράγματα μου. Την Τρίτη το πρωί πέρασα από εξετάσεις, υπόγραψα και όλα αυτά. Οπόταν όλα ήταν ασταμάτητα για δύο μέρες. Την Τετάρτη γνώρισα την ομάδα και την τεχνική ηγεσία. Τώρα, που έκανα την πρώτη μου προπόνηση όλα μοιάζουν καλύτερα».

Ο Κίλιαν Σέρινταν γνώριζε από την κοινή τους θητεία στην Ομόνοια τον Ιβάν Ρούνιε, ενώ το γεγονός ότι στην Πολωνία θα τον ακολουθήσει και η φιλενάδα του, ενώ ο «Σέριφ» μίλησε για την παρουσία ενός άλλου Βρετανού, του Σκωτσέζου φουλ μπακ, Ζίγκι Γκόρντον.

Ο Ιρλανδός επιθετικός δηλώνει για το γεγονός αυτό: «Δεν αγωνίστηκε ποτέ με τον Ζίγκι (αγωνίστηκε στη Σκωτία ο Σέρινταν), αλλά όταν άκουσα παρόμοια προφορά με τη δική μου στην προπόνηση, ήταν ωραίο. Είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα ενθουσιάστηκε που ήρθα, για τους ίδιους λόγους».

Καταλήγοντας, ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας αναφέρθηκε και στις πιθανότητες της Γιαγκελόνια για τον τίτλο: «Από ότι είδε έμαθα είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Δεν μπορώ να σχολιάσω πολύ χωρίς να αγωνιστώ σε κάποιο παιχνίδι, αλλά από ότι μου είπαν είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Είναι μία νέα πρόκληση και ανυπομονώ πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ