aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣέρινταν: «Δύσκολο να αλλάξεις τη νοοτροπία, είναι εκνευριστικό» (audio)

Σέρινταν: «Δύσκολο να αλλάξεις τη νοοτροπία, είναι εκνευριστικό» (audio)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο Κίλιαν Σέρινταν, ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε στη συνέντευξη του τις αλλαγές που έφερε ο Τζον Κάρβερ στην Ομόνοια, αλλά και την υπομονή που πρέπει να δείξουν οι οπαδοί της ομάδας (εδώ και εδώ τα υπόλοιπα αποσπάσματα της συνέντευξης του Ιρλανδού επιθετικού στο αγγλικό μέσο).

Σχολιάζοντας τις προπονητικές διαφορές που έχει ο Τζον Κάρβερ με τους προκατόχους του, Μιλόγεβιτς και Καϊάφα σχολίασε: «Το στυλ παιχνιδιού είναι πιο έντονο, πιο οργανωμένο. Είναι περίεργο για μένα να πηγαίνω πίσω σε ένα αγγλικό στυλ παιχνιδιού και προπονήσεων. Εγώ το έχω κάνει και παλαιότερα βέβαια οπότε μου είναι πιο εύκολο, αλλά υπάρχουν και παιδιά που τους είναι νέο αυτό το σύστημα».

«Γενικότερα, όμως, είναι δύσκολο να αλλάξεις τη νοοτροπία και την κουλτούρα μίας ομάδας. Ίσως για αυτό και παλεύουμε προς το παρόν. Όλα είναι καλύτερα γενικά στην ομάδα, υπάρχουν καλά θεμέλια, απλώς δεν μεταφράζονται σε καλύτερες εμφανίσεις και είναι εκνευριστικό».

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ιρλανδό αν θεωρεί ότι οι οπαδοί της Ομόνοιας πρέπει να κάνουν υπομονή με την ομάδα και ο Σέρινταν συμφώνησε μαζί του συμπληρώνοντας όμως ότι καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε μια ομάδα με πλούσια ιστορία και τίτλους και δεν είναι εύκολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ