aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣέρινταν: «Αυτός με έπεισε να φύγω»

Σέρινταν: «Αυτός με έπεισε να φύγω»

Ο Κίλιαν Σέρινταν μίλησε στην πολωνική ιστοσελίδα www.poranny.pl και αφού αναφέρθηκε στη φυγή του από την Ομόνοια, μίλησε για το πολωνικό πρωτάθλημα και ποιος τον έπεισε να πάει στη Γιαγκελόνια.

Αναλυτικά: «Όχι, δεν μετάνιωσα που άφησα τη ζεστή Κύπρο για την παγωμένη Πολωνία. Σίγουρα, με την άφιξη μου εδώ, κρύωνα αρκετά και κάποιες φορές μου έλειψε ο ήλιος της Κύπρου. Όμως σίγουρα δεν πρόκειται να πεθυμήσω το καυτό καλοκαίρι και τις θερμοκρασίες της Κύπρου, αφού οι 40 βαθμοί, είναι πάρα πολλοί για μένα. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει το Πολωνικό πρωτάθλημα και ίσως να αποτελέσει το σημείο εκτίναξης μου, για να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα.

Η Γιαγκελόνια είναι μία δυνατή ομάδα η οποία πάει καλά στο πρωτάθλημα και πριν έρθω εδώ, μίλησα με τον Ιβάν Ρούνιε, ο οποίος προηγουμένως αγωνιζόταν στην Ομόνοια και μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο, όσον αφορά στην οργάνωση και τους ανθρώπους του. Αυτοί οι παράγοντες ήταν αποφασιστικοί για μένα για να πω το “ναι” και γενικά πιστεύω ότι η μετεγγραφή μου στη Γιαγκελόνια, είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για την καριέρα μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ