aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣεργίδης στο «Goal.com.cy» για Λοΐζου: «Αν προσεχθεί θα αφήσει εποχή»

Σεργίδης στο «Goal.com.cy» για Λοΐζου: «Αν προσεχθεί θα αφήσει εποχή»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της ηλικίας του στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου, χαρακτηρίζεται ο Λοΐζος Λοΐζου, που συστήθηκε στον κόσμο της Ομόνοιας και όχι μόνο μ’ ένα εξαιρετικό γκολ στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα πρωταθλήματος. Ένας 16χρονος, τον οποίο ο Μπεργκ εμπιστεύθηκε ως αλλαγή απέναντι στο Παραλίμνι και τον δικαίωσε.

Διαβάστε επίσης: Λοΐζου: Το είδαν; Τον έδεσαν στην Ομόνοια και ήρθε με… φόρα για να μείνει

«Ξεχωρίζει για το ταλέντο του. Θεωρώ πως, αν προσεχθεί θα αφήσει εποχή», είπε στο «Goal.com.cy» ο Μάκης Σεργίδης, ο προπονητής του στην εθνική Παίδων U17. «Έχει τσαμπουκά και απίστευτο ποδοσφαιρικό θράσος, που δύσκολα συναντάς σε ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικίας. Όπου παίξαμε στο εξωτερικό, με το τέλος των αγώνων σκάουτερ μεγάλων συλλόγων ρωτούσαν να μάθουν για τον Λοΐζο. Ξεχώριζε απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Το γεγονός ότι προπονείται με την πρώτη ομάδα της Ομόνοιας δίπλα σε ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές τον έχει βοηθήσει σημαντικά. Μαζί με τον Κωστή που ήταν στην Ανόρθωση και μετεγγράφηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, θεωρώ πως είναι τα σπουδαιότερα ταλέντα της ηλικίας τους», επισήμανε ο Μάκης Σεργίδης.

Ακόμη, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του νεαρού άσου της Ομόνοιας. «Πρόκειται για ταχύτατο ακραίο επιθετικό, εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Του αρέσει να συγκλίνει και να τελειώνει φάσεις όπως έκανε στο γκολ που πέτυχε απέναντι στο Παραλίμνι. Είναι ποιοτικός και ικανός να σερβίρει συμπαίκτες του. Έχει στο ενεργητικό του πολλές ασίστ», είπε. Ψάχνοντας κάποια αδυναμία του μικρού ο Σεργίδης σχολίασε: «Θα έλεγα ο σωματότυπός του, που δεν είναι ψηλός, αλλά οι ακραίοι επιθετικοί συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα ψηλοί».

Διαβάστε επίσης: Λοΐζου: Το wonderkid της Ομόνοιας, προ ημερών «νίκησε» τον ΑΠΟΕΛ

Καταλήγοντας, ο Μάκης Σεργίδης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Ομόνοια δίνει την ευκαιρία σε δικά της παιδιά. «Δείχνει ενδιαφέρον η Ομόνοια για την ανέλιξη των μικρών. Υπάρχει ταλέντο και τους εμπιστεύεται. Φαίνεται να γίνεται καλή δουλειά στην Ακαδημία της», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ