aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣεραφείμ: «Το χρέος που παρέδωσα, οι Χαλεπιανές και οι αποδείξεις»

Σεραφείμ: «Το χρέος που παρέδωσα, οι Χαλεπιανές και οι αποδείξεις»

Στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» στον Active (107.4 & 102.5) με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή συμμετείχε ο Δώρος Σεραφείμ, ο οποίος είπε πολλά και άκρως ενδιαφέροντα. Ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τους πράσινους, κατέθεσε την άποψή του για τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο το τελευταίο διάστημα, για το θέμα της εταιρείας ή σωματείου και όχι μόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεραφείμ: «Πάλευα δέκα μήνες…»

Ερωτηθείς για το χρέος που παρέδωσε την Ομόνοια το 2008: «Το χρέος της Ομόνοιας ήταν 4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά παρέδωσα περιουσία και τις Χαλεπιανές περίπου 15 εκατομμύρια λίρες αξία. Όταν παραιτήθηκα το 2008, ακούστηκε ότι ήταν παραπάνω το χρέος αλλά για να το λες αυτό πρέπει να ξέρεις όλη την οικονομική ιστορία της Ομόνοιας, πολλοί μπορεί να ισχυρίζονται ότι τα ξέρουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τεράστια συμβολή του Δώρου Σεραφείμ

Για την επένδυση των χαλεπιανών: «Αγοράσαμε τις Χαλεπιανές γιατί θέλαμε να κάναμε γήπεδα ωραία, μεγάλα. Είχαμε το όραμα να γίνει μεγάλη η Ομόνοια και για να γίνει μεγάλη έπρεπε να είχε το δικό της γήπεδο. Οι Χαλεπιανές τώρα δεν ανήκουν στην Ομόνοια, ανήκουν στην τράπεζα γιατί έχουν φαγωθεί από την επόμενη διοίκηση. Με όλη την σπατάλη που είχε γίνει, χρειάστηκε να πάρουν σχεδόν 6 εκατομμύρια από μέσα και 2-3 εκατομμύρια όπου ήταν αγορά μαζί με τους τόκους ήταν περίπου 11 εκατομμύρια. Πήγαν μέσα όλα για να μην χρωστούμε τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «like» του Τζιωνή στον Σεραφείμ! (pic)

Για το ότι παρέλαβε κατά την επιστροφή του: «Το 2014 όταν επέστρεψα είχε 14-15 εκατομμύρια χρέος δεν θυμάμαι ακριβώς τον αριθμό αλλά ήταν κάπου εκεί κοντά. Παρέδωσα την Ομόνοια με πιο λίγο χρέος. Από την μέρα που αναλάβαμε μέχρι την μέρα που φύγαμε πληρώναμε 673,000 τον μήνα. Μισθολόγιο, οφειλές στην τράπεζα, οφειλές στην κυβέρνηση όλα αυτά πληρώνονταν με αυτό το ποσό. Παρέδωσα στον κ Τζιωνή την Ομόνοια με χρέος 11 εκατομμύρια ευρώ και ας αμφισβητούνται τα νούμερα εγώ έχω και τις αποδείξεις»

Ακολουθεί νέο κείμενο στο οποίο ο Δώρος Σεραφείμ μιλά για την προοπτική του επενδυτή, για τον Νίκο Κατσουρίδη και για πολλά άλλα… 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ