aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣέχου: «Γι’ αυτό ήρθα στην Ομόνοια, εύχομαι να το κάνω του χρόνου»

Σέχου: «Γι’ αυτό ήρθα στην Ομόνοια, εύχομαι να το κάνω του χρόνου»

Μιλώντας στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ», ο Αμπντουλαχί Σέχου εξήγησε γιατί αποδέχτηκε την πρόταση της Ομόνοιας το περασμένο καλοκαίρι:

«Θέλησα να μάθω πράγματα για την κατάσταση στην Ομόνοια, όταν δέχθηκα την πρόταση για συνεργασία», είπε και συνέχισε:

«Οι στόχοι της Ομόνοιας μου έδιναν την ευκαιρία να θέσω και ψηλότερους προσωπικούς στόχους, γι’ αυτό και αποδέχθηκα την πρότασή της». Είπε ακόμη: «Με βοήθησε το γεγονός ότι πέρασα από Κύπρο και την Ανόρθωση. Ήξερα το πρωτάθλημα, τι να κάνω, τους οπαδούς, τι σημαίνει Ομόνοια».

Όπως σημείωσε ο Σέχου, δεν είχε την ευκαιρία να παίξει μπροστά στους οπαδούς της Ομόνοιας και ευχήθηκε να το κάνει του χρόνου. «Εντούτοις, με κάθε τρόπο μας στήριζαν, έστελναν μηνύματα. Θα πρέπει να το ανεχτούμε και να το ξεπεράσουμε όλο αυτό», υπογράμμισε. Είναι ενήμερος ότι δεν θα έχει κόσμο τη Δευτέρα και στο μυαλό του ήρθε η παρουσία των οπαδών της Ομόνοιας στο «Ηλίας Πούλλος» μετά τη νίκη στο Αρένα. «Όταν επιστρέψαμε από τη Λάρνακα, ήταν μεσάνυχτα και είχε τόσο πολύ κόσμο στο προπονητικό κέντρο», ανέφερε. «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αλλά θα παίξουμε γι’ αυτούς», συνέχισε αναφερόμενος για το ματς της Δευτέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ