aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε ρυθμούς Μπεϊτάρ

Σε ρυθμούς Μπεϊτάρ βρίσκεται η Ομόνοια, που την ερχόμενη Πέμπτη θα δώσει τον πρώτο αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Europa League.

Η προετοιμασία της ομάδας μπαίνει στην τελική ευθεία με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει βάσεις πρόκρισης.

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που έχει στον πάγκο της τον Μπεν Σιμόν στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Tuzla Βοσνίας / Ερζεγοβίνης.

Στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Βοσνία έφερε ισοπαλία 0-0 και με το νικηφόρο 1-0 στο Ισραήλ (Azily Omer Yosef με πέναλτι στο 66’) πήρε την πρόκριση.

Σημειώνεται ότι στον επαναληπτικό διατέθηκαν 9010 εισιτήρια.

Ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης θα αρχίσει στις 20:00 και θα διεξαχθεί στο «Teddy Stadium» χωρητικότητας 32 χιλιάδων θέσεων.

Θα διαιτητεύσει ο Πολωνός Marcin Borski (διεθνής από το 2006) με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Rafal Rostkowski και Krzysztof Myrmus. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο συμπατριώτης τους Tomasz Wajda.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ