aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣε καλό δρόμο του αμυντικού μέσου

Σε καλό δρόμο του αμυντικού μέσου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Από τερματοφύλακα και κεντρικό αμυντικό περίμενε απάντηση ο Πάμπος Χριστοδούλου, από ανασταλτικό μέσο πήρε και μάλιστα ήταν θετική. Το όνομα του εκλεκτού του προπονητή της Ομόνοιας για την ώρα κρατείται ως «επτασφράγιστο μυστικό» από τους πράσινους, παρόλο που ο ποδοσφαιριστής έχει αποδεχθεί την πρόταση που έγινε και δύσκολα θα χαλάσει το deal. Μένει να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί κι από τα επίσημα χείλη της Ομόνοιας η μετεγγραφή.

Μέχρι τότε, όμως, δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες εξελίξεις στα θέματα του προγραμματισμού των «τριφυλλοφόρους», καθώς έχουν σταλεί συμβόλαια σε παίκτες που αρέσουν στον προπονητή της ομάδας, οι οποίοι αγωνίζονται στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Για τον άσσο, όσο οι πράσινοι δεν κλείνουν τον «φύλακά άγγελό» τους, ο Πιτ Φελτχούιζεν έχει το χρονικό περιθώριο να ανατρέψει τα δεδομένα (αν το θέλει) και να φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας.

Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση στα μετόπισθεν, ως γνωστό στον Βραζιλιάνο αμυντικό Γουίλιαμ Σοάρες έχει γίνει πρόταση για συνεργασία, όπως φυσικά και σε άλλους στόπερ, μιας η ομάδα θα ενισχυθεί με δύο ποδοσφαιριστές στην καρδιά της άμυνας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κάι. Για τα «φτερά» ο Πάμπος Χριστοδούλου περιμένει τις εξελίξεις με τον Τζον Μουρίγιο.

Ο 21χρονος Βενεζουελάνος ακραίος επιθετικός θα ενημερωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας από την Μπενφίκα σε ποια ομάδα θα παραχωρηθεί δανεικός και οι πράσινοι της Λευκωσίας εύχονται πως οι «αετοί» της Λισαβόνας θα επιλέξουν την Ομόνοια. Τέλος, γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν και ταλαντούχοι παίκτες κάτω των 22 ετών για να δώσουν εκτός από ποιότητα και βάθος στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ