aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣε καλό δρόμο ο Βύντρα

Σε καλό δρόμο ο Βύντρα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ ανήκει στην ιστορία. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο για την Ομόνοια, όμως, είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει μπροστά. Άλλωστε, δεν υπάρχει χρόνος για κλάμα αφού ακολουθεί νέο ντέρμπι το Σάββατο, αυτό με τον ΑΠΟΕΛ.

Άλλη μια δύσκολη δοκιμασία για τους πράσινους, που θα επιδιώξουν να επανέλθουν στις επιτυχίες, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ξέχασαν πότε ήταν η τελευταία φορά που τον κέρδισαν (στις 6 Απριλίου 2013).

Χθες το πρωί οι πράσινοι δήλωσαν παρόντες στο «Ηλίας Πούλλος». Όσοι αγωνίστηκαν προχθές έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης.

Για σήμερα, η τεχνική ηγεσία παραχώρησε ρεπό και από αύριο οι ποδοσφαιριστές θα επανέλθουν στις προπονήσεις, θέτοντας στην ακίδα τους τον «αιώνιο» αντίπαλο. Το τεχνικό τιμ θα έχει την ευκαιρία απόψε να παρακολουθήσει το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων, βγάζοντας εκ νέου συμπεράσματα για το παιχνίδι του προσεχούς αντιπάλου τους.

Ο Λουκάς Βύντρα, που έχασε τα δυο προηγούμενα ντέρμπι, ανεβάζει συνεχώς ρυθμό και εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος μέχρι το Σάββατο. Ένας έμπειρος και ικανός αμυντικός, ενώ επανέρχεται και ο Παναγή που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Με αυτά τα δεδομένα, οι πράσινοι θα πάνε κομπλέ στο ντέρμπι και ως τυπικά γηπεδούχοι, με σύμμαχο τον κόσμο τους θα ψάξουν τη νίκη, δίνοντας συνέχεια στον θετικό απολογισμό στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ