aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣε ανοικτή γραμμή Πάμπος – Ασίς!

Σε ανοικτή γραμμή Πάμπος – Ασίς!

Από την Πορτογαλία άρχισε το μετεγγραφικό σαφάρι του Πάμπου Χριστοδούλου και ακολούθως θα μεταβεί σε Ισπανία και Ελλάδα, χωρίς να αποκλείεται και τέταρτος προορισμός. Ο Κύπριος τεχνικός παρακολούθησε δυο ματς χθες, για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Πορτογαλίας. Πληροφορίες μας φέρουν τον Χριστοδούλου να βρέθηκε στην αναμέτρηση Ακαντέμικα – Φρεαμούντε, έχοντας το βλέμμα του σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών πιθανότατα να ήταν ο τερματοφύλακας της Ακαντέμικα (Ρικάρντο Ριμπέιρο).

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν τον 49χρονο προπονητή να έχει παρακολουθήσει και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις Πορτιμονένσε και Άβες. Ο Χριστοδούλου φέρεται να είναι σε ανοιχτή γραμμή και με τον Ασίς, ο οποίος διατηρεί γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, μαθαίνοντας πληροφορίες για συγκεκριμένους παίκτες. Ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας, που ως γνωστόν θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας με το τέλος της σεζόν, θα παραμείνει στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, για να παρακολουθήσει το Σαββατοκύριακο και αγώνες της Α’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ